در ابتدا تنها توانایی گوشی های موبایل برقراری تماس تلفنی بود. خیلی زود امکان ارسال پیام و همچنین ایمیل به تلفن های همراه اضافه شدند. امکاناتی که امروزه از بدیهی ترین و رایج ترین توانایی های گوشی های موبایل هستند در زمانی نه چندان دور انقلابی و مبهوت کننده به شمار میرفتند. شاید شما هم زمانی را به یاد داشته باشید که گوشی های موبایل فاقد دوربین بودند، ولی هم اکنون جدیدترین گوشی ها مجهز به حداقل دو دوربین برای عکس و فیلم برداری هستند. در حال حاضر پیشرفت تکنولوژی سمت و سویی جدید پیدا کرده و صفحه های نمایش از جمله قطعاتی از موبایل ها هستند که دستخوش تغییر میشوند.
با پیشرفت تکنولوژی شاهد پیشرفته شدن صفحه های نمایشگر بودهایم. امروزه صفحات LCD، LED و AMOLED به صورت گسترده مورد استفاده قرار میگیرند. ایده صفحه نمایشگر منعطف اولین بار در سال 2007 عملی شد و حدود 6 سال طول کشید تا برای اولین بار، و توسط شرکت سامسونگ، در تلفنهای همراه مورد استفاده قرار گیرد. ایده گوشی تاشو از جذابیت بالایی برخوردار بود، در حدی که سامسونگ موفق شد فوریه امسال اولین گوشی تاشو جهان را معرفی کند.
به نقل از پایگاه خبری رندباز؛ حال با گذشت تنها چندماه از معرفی گوشی تاشو سامسونگ، هواوی پتنت جدیدی را به ثبت رسانده که نویدبخش ورود این کمپانی به رقابت گوشی های تاشو می باشد.
همانطور که در بالا اشاره شد، اولین موبایل تاشو دنیا Samsung Galaxy Z Flip است. این گوشی موبایل از صفحه نمایش Dynamic AMOLED بهره میبرد و این توانایی را دارد تا به طور کامل تا شده و فضای کمتری اشغال کند. یک دوربین 12 مگاپیکسلی در پنل پشتی این گوشی و یک دوربین 10 مگاپیکسلی برای سلفی اختصاص یافته است. میتوان گفت گلکسی زد فلیپ از دو نمایشگر بهره میبرد. نمایشگر اصلی گوشی ابعادی معادل 6.7 اینچ دارد، و هنگامی که گلکسی زد فلیپ بسته باشد یک صفحه نمایش 1.1 اینچی که میتواند ساعت و اعلانهای مربوطه را نشان دهد به چشم میخورد.
طبق آخرین آمارها، هواوی در ماه آوریل گذشته پتنتی جذاب از گوشی موبایلی تاشو به ثبت رسانده است. با توجه به عکس های منتشر شده از این پتنت به نظر میرسد طراحی آن شباهت زیادی به گلکسی زد فلیپ داشته باشد. بزرگترین تفاوت قابل مشاهده بین این دو تلفن همراه ابعاد نمایشگر خارجی است، که با در نظر گرفتن ابعاد بزرگ نمایشگر هواوی انتظار میرود کارایی آن از نمایش اعلانها و ساعت بیشتر باشد. با نگاهی دقیقتر به این عکسها متوجه عدم وجود دوربین دوم میشویم، که البته به معنی نبود دوربین سلفی در گوشی موبایل نهایی نیست. هنوز عکس قابل استنادی از حالت بسته این گوشی موبایل منتشر نشده و مشخص نیست که این گوشی در حالت تاشده به طور کامل بسته میشود یا نه. لازم به ذکر است که اطلاعات ذکر شده بر اساس پتنت بوده و احتمال تغییر آنها وجود دارد.