در آستانه سال نو همهی اپراتورهای کشور هدایایی را برای مشترکین خود در نظر گرفته اند تا به عنوان عیدی آنها را از این خدمات بهرهمند سازند. این هدایا شامل بستههای رایگان اینترنتی،بستههای مکالمه، آهنگهای پیشواز و… میباشد. در این میان اپراتور مجازی کشور، شاتل موبایل نیز بستههای مکالمهای را به عنوان هدایای نوروزی به مشترکان خود ارائه میدهد.
به نقل از پایگاه خبری رندباز؛ شاتل موبایل بستههای مکالمهای ویژه را به عنوان هدیه نوروز به مشترکین خود در تاریخ 30 اسفند سال 1400 همزمان با تحویل سال ارائه میدهد. این بسته مکالمه شامل 30 دقیقه مکالمه برون شبکهای رایگان و 30 دقیقه مکالمه درون شبکهای رایگان میشود. این اپراتور همچنین در نظر دارد در 14 روز اول فروردین جشنوارهای را برگزار کند که بدون انجام قرعه کشی به مشترکین شاتل موبایل هدایای دیگری مانند اینترنت رایگان، مکالمه رایگان و کدهای تخفیف شگفت انگیز هدیه میدهد. با برخورداری از این هدایا، افراد میتوانند راحتتر با اطرافیان و بستگان خود در ارتباط باشند. در این وضعیت همهگیری ویروس کرونا و تاکید بر رعایت فاصله اجتماعی و ماندن در منزل، تماسهای تلفنی و تصویری نقش مهمی را در انجام دیدوبازدیدهای عید نوروز ایفا میکنند.
شاتل موبایل جزء اپراتورهای نسل جدید است که شبکه 3G، 4G و 4G/LTE را پوشش میدهد. این اپراتور با ارائه سیم کارت هوشمند خود با پیش شماره 0998 سعی دارد بهترین آنتن و پوشش شبکهای را با کمک تحلیل آنتنهای محدودهای که مشترک در آنجا حضور دارد فراهم سازد؛ بدین ترتیب بهترین آنتن و پوشش شبکه به طور خودکار برای او انتخاب میشود. بنابراین میتوان شاتل موبایل را اولین اپراتوری دانست که فناوری سیم کارت های هوشمند را در ایران معرفی کرد. این نوع سیم کارتها در هر موقعیت جغرافیایی، گستردهترین و بهینهترین پوشش شبکهای را برای مشترکین فراهم میآورد. به همین خاطر کاربران شاتل موبایل در هر منطقه که زندگی کنند از بهترین کیفیت و گسترده ترین پوشش فناوریهای 4G/LTE، 3.75G، 3G و 4.5G در کشور برخوردار خواهند بود.
چنانچه مایل هستید از چنین هدایای نفیسی که توسط اپراتور شاتل موبایل ارائه میشود در آغاز سال 1400 بهرهمند شوید، با مراجعه به وب سایت رسمی شاتل موبایل اطلاعات بیشتری را درباره این طرح بهدست آورید. همچنین برای خرید سیم کارت شاتل موبایل با پیششماره ۰۹۹۸ و کد 1 نیز میتوانید علاوه بر وبسایت، از طریق شماره ۰۹۹۸۱۰۰۰۰۰۰ اقدام نموده و با کارشناسان این اپراتور در ارتباط باشید.
زمانیکه برای مدت طولانی در طول روز با گوشی موبایلمان کار میکنیم و فرصتی برای شارژ گوشی موبایلمان نداریم، بهترین زمان برای شارژ دوباره گوشیمان شب زمان خواب است، وقتیکه با گوشی موبایلمان کار نمیکنیم و نیاز داریم که گوشی در هنگام صبح ۱۰۰ درصد شارژ باشد.
گاهی اوقات نیز با گوشی خود آنقدر کار میکنیم که شارژ آن کاملا تمام شده و خاموش میشود. دربارهی شارژ گوشی موبایل باورهای بسیاری وجود دارد که درمورد درست و یا غلط بودن نیز آگاهی نداریم، در این مقاله نگاهی میاندازیم به باورهای متفاوتی که در این مورد وجود دارد و بررسی اینکه تا جه میزان این باورها درست هستند.
این مسئله شاید برای نسلهای پیشین گوشی ها درست بود. اما امروزه گوشیهای پیشرفتهتری به بازار آمدهاند که باعث میشوند دستگاه هنگامی که شارژ کامل شد، از اتصال خود به شارژر جدا شود و دیگر جریانی بین آنها برقرار نباشد. البته هنگامی که شارژ باتری به 99 درصد میرسد، فرایند شارژ دوباره آغاز شده و آن را به 100 درصد میرساند. درست است که این کار آسیب چندانی به گوشی وارد نمیکند، اما تکرار این فرایند در طولانی مدت، ممکن است از عمر باتری بکاهد.
اگر آنقدر از گوشی استفاده کنید و به پیامهای ناشی از کم بودن باتری بیتوجه باشید، باتری گوشیتان عمر کمی خواهد داشت. باتریهای لیتیومی باید قبل از این که دستگاه اعلام کم بودن باتری (Low Power) کند، به شارژر متصل گردند. از طرفی نباید شارژ باتری به 100 درصد برسد. بنابراین برای طولانی کردن عمر باتری خود، آن را در وضعیت 30 تا 40 درصد شارژ به برق وصل کنید و قبل از این که به 100 برسد ( 80 الی 90 درصد) آن را از برق بکشید.
حتما از مضر بودن حرارت و دمای بالا نه تنها برای باتری بلکه برای باقی اجزاء گوشی آشنایی دارید. بهتر است این را هم بدانید که دمای پائین هم میتواند باتری را به طور کامل از بین ببرد. بدین ترتیب که در هوای سرد آند باتری دچار آسیب میشود و اگر مدام در معرض این دما قرار بگیرد، به طور کامل خراب میشود.
عمر باتری به چرخه شارژ آن بستگی دارد. هر چرخه شامل یک دور کامل شدن شارژ و به 100 رسیدن میزان شارژ باتری است. چرخه شارژ باتری گوشی هوشمند اکثرا بین 400 تا 500 هستند. بعد از آن باتری عملکرد اولیه خود را از دست میدهد.
با رعایت مواردی که پیشتر ذکر شد و ترک برخی از عادات نادرست در شارژ کردن گوشی، عمر باتری گوشی خود را افزایش دهید و تا مدت زیادی از شر عوض کردن و خریدن گوشی جدید در امان باشید.
منبع: سایت خرید و فروش سیم کارت رندباز
شاید امروزه بیش از هر زمان دیگری نیاز به تلفن همراه حس میشود، وسایل کوچک اما هوشمندی که بسیاری از کارهای مان با کمکشان انجام میشود.
گوشیهای همراه هوشمند هر روز پیشرفتهتر از روزهای قبل به بازار میآیند و برای ما جذابتر و کاربردیتر میشوند، اما به تبع این پیشرفت قیمت آنها نیز روز به روز بیشتر میشود و شاید بسیاری از افراد توانایی خریدشان را به سختی و با پس انداز چند ماهه داشته باشند. تعداد زیادی سارق و افراد سودجو نیز در کمیناند تا با دزدیدن این وسایل کوچک گران قیمت به پول زیادی برسند.
در به سرقت رفتن گوشی موبایل، علاوه بر شخص سارق، صاحب گوشی نیز نقش زیادی دارد. بسیاری از سارقان اعتراف کرده اند که بیتوجهی و سهل انگاری افراد بوده که فرصت مناسب را برای دزدیدن گوشیشان فراهم آورده است. به گفته بسیاری از مالباختگان نیز سارقان تنها زمانی موفق به ربودن گوشیشان کردند که کاملا نسبت به تلفن همراه خود بی توجه بودند. بنابراین به گفته پلیس، سارقان سه مولفه را برای سرقت گوشی همراه بکار میبرند: سرعت، فرصت و سهولت سرقت. اگر مولفه دوم و سوم وجود نداشته باشد، افراد میتوانند از دست سارقان گوشی در امان بمانند و از تلفن همراه خود محافظت کنند. در ادامه به توضیح برخی از راهکارهایی که موجب امنیت بیشتر گوشی موبایل شما میشود و دست سارقان را از دزدی کوتاه میکند میپردازیم.
1. پرهیز از کار کردن با گوشی در خیابان
به دست گرفتن گوشی موبایل در خیابان برای تماس تلفنی، پیدا کردن آدرس، ارسال پیامک و ... بهترین فرصت برای افراد فرصت طلب است تا هنگامی که شما مشغول هستید و به اطرافتان توجهی ندارید، گوشیتان را بدزدند. بنابراین توصیه میشود حدالامکان از به دست گرفتن تلفن همراه خود در خیابان و سایر مکانهای عمومی خودداری کنید. برای برقراری تماسهای ضروری نیز میتوانید از هندزفریهای بیسیم که با بلوتوث کار میکنند استفاده کنید.
2. انجام اقدامات امنیتی در صورت بیحرکت بودن ماشین
هنگامی که در ترافیک منتظر نشسته و یا خودروی خود را در جایی پارک کردهاید، توصیه میشود با قفل نمودن درها و پایین ندادن شیشههای ماشین، گوشی خود را از شر سارقان در امان نگه دارید. این افراد در این مواقع با سرعت از کنار ماشین شما رد شده و چنانچه شیشه ماشین پایین باشد، در صورت در دسترس بودن گوشی آن را میربایند. اگر از هولدر ماشین برای گوشی استفاده میکنید، آن را طوری نصب کنید که دسترسی به آن از بیرون دشوار باشد.
3. استفاده از گیرههای حلقهای
این گیرهها به قاب گوشی در قسمت بدنه پشتی وصل میشوند. هنگامی که از گوشی خود در خیابان استفاده میکنید، استفاده از گیرههای حلقهای باعث میشود گوشی به راحتی از دستان شما جدا نگردد.
4. انتخاب رمز عبور برای گوشی و پین سیم کارت
اگر برای گوشی خود یک رمز عبور انتخاب کنید، پس از سرقت دسترسی به اطلاعات آن برای سارق دشوارتر میشود. همچنین با فعال سازی پین سیم کارت، پس از هر بار خاموش و روشن شدن دستگاه، فرد نیاز به وارد کردن پین یا همان رمز دارد. مزیت پین سیم کارت این است که بدون وارد کردن آن فرد نمیتواند گوشی شما را بوت کند.
5. فعال سازی کد IMEI
کد IMEI برای هر گوشی منحصر به فرد است. این شناسه 15 رقمی بر روی جعبه دستگاه و پشت باتری آن درج شده است. بنابراین حتما جعبه گوشی موبایل خود را در دسترس خود قرار دهید. با استفاده از این کد میتوانید گوشی خود را پس از به سرقت رفتن آن ردیابی و یا غیرفعال کنید.
منبع: سایت خرید و فروش سیم کارت رندباز
به نقل از پایگاه خبری رندباز؛ سامانه سلب امتیاز مالکیت سیم کارت ها از طریق اپلیکیشن مخصوص اپرتورها راه اندازی شد. مجید حقی، معاون امور پستی، ارتباطی و فناوری اطلاعات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (رگولاتوری)، در این باره میگوید: دارندگان سیم کارت های ایرانسل، همراه اول، رایتل میتوانند از طریق اپلیکیشنهای مربوطه امتیاز مالکیت سیم کارت خود را لغو کنند. بنابراین دیگر احتیاجی به مراجعه حضوری نمیباشد. دلیل راه اندازی چنین سامانهای کاهش جرائم مربوط به سیم کارت ها، تسهیل لغو نمودن مالکیت یک سیم کارت و در نهایت عدم مراجعه حضوری برای جلوگیری از گسترش ویروس کرونا عنوان شده است.
همواره کلاهبرداریهای بسیاری گزارش میشوند که از طریق سیم کارت صورت میگیرند، تخلفاتی همچون ارسال پیامکهایی که افراد را تشویق به گرفتن جوایز واهی کرده و آنها را وادار به واریز پول میکنند.
در برخی موارد کلاهبرداران حتی صاحب آن سیم کارت هم نیستند و از سیم کارت افراد دیگری استفاده میکنند. فارغ از اینکه چه کسی اقدام به سو استفاده کرده همیشه فرد خطاکار صاحب آن خط سیم کارت شناخته میشود، بنابراین برای کاهش این جرائم مسئولان در پی چاره اندیشی میباشند.
بر اساس گفتههای روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری کشور، بر اجرا و راه اندازی چنین سامانهای تاکید نمود و از آن به عنوان گامی در راستای توسعه دولت الکترونیک یاد کرد. در ادامه روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی بر ضرورت وجود چنین سامانهای در شرایط همه گیری ویروس کرونا تاکید کرد و افزود: وجود چنین سامانهای برای کاهش مراجعات مردمی در دفاتر پیشخوان و نمایندگی اپراتورهای همراه اول، ایرانسل و رایتل لازم است.
جهت اقدام به لغو امتیاز مالکیت سیم کارت خود، ابتدا آخرین نسخه اپلیکیشن مورد نظر را نصب کنید. اپلیکیشنهای مخصوص به مدیریت حساب سیم کارت ها برای ایرانسل، همراه اول و رایتل به ترتیب My Irancell، My Mci و My Rightel است. پس از نصب و اضافه نمودن حساب خود، در بخش مدیریت سیم کارت ها به سلب امتیاز مالکیت سیم کارت خود اقدام نمایید. اگر از شاتل و سامانتل استفاده میکنید نیز میتوانید از طریق اپلیکیشن My Shatel و My Samantel اقدام کنید.
افرادی که از سیم کارت های اپراتورهای مجازی تلفن همراه استفاده میکنند، مانند شاتل موبایل، های وب، آپ تل و لوتوس میتوانند به وبسایت اپراتور خود مراجعه کنند و درباره سیم کارت هایی که تحت مالکیت آنها ثبت شده است، آگاه شوند. برای سلب امتیاز مالکیت هر کدام از سیم کارت ها نیز میتوانند از طریق کلیک بر روی گزینههای «عدم نیاز به سیمکارت» یا «عدم اطلاع از صدور سیمکارت» اقدام کنند.
منبع: سایت خرید و فروش سیم کارت رندباز
رندباز در facenama :
شیائومی بعد از این که هوآوی از دور خارج شد، فرصت را غنیمت شمرد و سهم زیادی از بازار موبایل جهانی را از آن خود نمود. هم اکنون نیز سومین کمپانی بزرگ سازنده تلفن همراه به شمار میرود و گوشی های هوشمند شیائومی در سراسر جهان فروش بسیاری دارند. بعد از این که وزارت دفاع آمریکا شیائومی را در کنار 8 شرکت چینی دیگر در بلک لیست خود قرار داد، افراد را از سرمایهگذاری در این شرکت منع نمود. در نتیجه، افرادی که پیشتر در این شرکت سرمایهگذاری کرده بودند نیز مجبور به واگذاری سهم خود شدند. وزارت دفاع دلیل این اقدام خود را ارتباط شرکت شیائومی به اقدامات ارتشی و نظامی چین عنوان کرد. با این حال شیائومی همواره اعلام میکند که فعالیتهای شرکت هیچ ارتباطی با ارتش کشور چین ندارد و این کمپانی تحت سلطه هیچ ارگانی نمیباشد. شیائومی در واکنش به این اقدام آمریکا افزود: این کمپانی مراحل و اقدامات لازم را برای محافظت از سهم شرکت و سهامداران آن در دستور کار قرار خواهد داد.
چند وقت پیش خبر قرار گرفتن شیائومی در لیست سیاه آمریکا حسابی داغ شده بود و گمانه زنیهای بسیاری نیز درباره این اقدام کاخ سفید شده بود.
دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا دستور قرار دادن شیائومی در لیست سیاه را صادر کرده بود و علت آن را مسائل امنیتی عنوان داشت.
چندی پیش اما گزارشی صادر شد که در آن دلایل این اقدام کاخ سفید را برملا میساخت.
گزارشات حاکی از آن هستند که دلیل اصلی اضافه شدن شیائومی به لیست سیاه وزارت دفاع آمریکا، جایزهای است که به لی جون، مدیرعامل شیائومی، برای خدماتی که به کشور چین ارائه کرده است تعلق گرفت. این جایزه توسط وزارت صنعت و فناوری اطلاعات چین (MIIT) به مدیر عامل شیائومی تعلق گرفت. به گفته وزارت دفاع آمریکا، هدف این وزارت ادغام نیروهای نظامی و غیرنظامی چین است و کمپانی شیائومی جهت توسعه فناوری برای ارتش چین، با شرکتهای خصوصی مربوط به این حوزه همکاری دارد. شیائومی از طریق دادگاه واشنگتن برای خارج شدن از این بلک لیست اقدام کرد و درخواست دادخواهی داد. وزارت دفاع آمریکا نیز این دادخواهی را با تشکیل پروندهای پاسخ داد که گزارش اهداء جایزه به لی جون ضمیمه آن شده بود.
هر چند که در حال حاضر، پاوربانک و مچ بندهای شیائومی در فروشگاه آنلاین آمازون به فروش میرسد، اما بر سر فروش گوشی هوشمند شیائومی در کشور آمریکا شایعات، گمانهزنی ها و پیش بینی های بسیاری وجود دارد. به غیر از کمپانی وان پلاس، باقی کمپانیهای سازنده گوشی موبایل در چین، موفقیت چندانی در فروش محصولات خود در ایالات متحده آمریکا به دست نیاوردهاند. بنابراین انتظار نمیرود گوشی موبایل شیائومی به طور گستردهای در این کشور به فروش رسد.
منبع: سایت خرید و فروش سیم کارت رندباز