باند کلاهبرداری سیم کارت دستگیر شد


به نقل از پایگاه خبری رندباز؛ یکی از باندهای کلاهبرداری فروش سیم‌کارت به کمک پلیس آگاهی تهران شناسایی شده و اعضای آن دستگیر شده‌اند. علیرغم وجود قوانین سفت و سخت و تلاش‌های سازمان تنظیم مقررات و اپراتورهای تلفن همراه، باندهای کلاهبرداری کماکان به فعالیت خود برای سرقت و فریب دادن افراد ادامه می‌دهند و همواره صدها نفر را در دام انداخته و با ترغیب آن‌ها به خریدن سیم‌کارت‌های جعلی، به هدف سودجویانه خود می‌رسند. 

این باندها شیوه‌های متفاوتی را برای فریب افراد به کار می‌گیرند، اما رایج‌ترین آن، تماس با کاربران سیم‌کارت اپراتورهای مختلف و ادعای دادن سیم‌کارت‌های ویژه می‌باشد. این سیم‌کارت ویژه دارای شماره خط اصلی کاربران، پیش شماره متفاوت و همراه با مزایا و امکانات متنوع، مانند اینترنت پرسرعت، تعرفه‌های کم و ... ، معرفی می‌شود. بدین ترتیب، فرد سیم‌کارت ویژه را با هزینه بسیار بالاتر از معمول خریداری می‌کند و سپس متوجه می‌شود نه تنها شامل هیچ‌کدام از مزایا نمی‌گردد، بلکه شماره آن با شماره اصلی سیم‌کارت اولیه خود نیز مطابقت ندارد.

علاوه بر این که مدیرکل ارتباطات همراه اول به دریافت صحیح اطلاعات تنها از طریق وب‌سایت رسمی همراه اول تاکید نموده است، بارها یادآور شده است که تنها شماره 9990 برای اقدام به ارتقاء سیم‌کارت به نسل چهار معتبر می‌باشد. با این وجود، عده‌ای بسیاری از نکات امنیتی را در نظر نگرفته و به آسانی در دام افراد سودجو می‌افتند. سید یاسر رایگانی، سخنگوی سازمان تعزیرات، در یک نشست خبری جزئیات بیشتری را درباره این خبر اعلام نمود: با انجام پیگیری‌های لازم به دنبال شکایات متعدد کاربران همراه اول، با کمک پلیس آگاهی اقدام به دستگیری باندهای کلاهبرداری کرده و موفق به مختل نمودن فعالیت‌های یکی از این باندها شدیم. بر اساس گزارشات دریافت شده از سوی کاربرانی که هدف این گونه کلاهبرداری‌ها قرار گرفته بودند، این افراد با ادعای همکاری با اپراتور همراه اول، قصد فروش سیم‌کارت های این اپراتور را با وعده‌ دروغین مزایای متنوع، مانند اینترنت رایگان و پرسرعت داشتند.

مدیر کل ارتباطات همراه اول با اشاره به اقدامات امنیتی و اعمال پیگیری‌های لازم در جهت کاهش این‌گونه کلاهبرداری‌ها و جرائم، کاربران سیم‌کارت‌ همراه اول را به برخورداری از فضای امن بیشتر امیدوار ساخت. او همچنین راه‌های دسترسی به خدمات و محصولات همراه اول را شبکه فروش حضوری و غیرحضوری این اپراتور معرفی کرد. بنابراین افراد می‌توانند با مراجعه به آن‌ها، از خدمات و محصولات با اطمینان خاطر بیشتر و همچنین با قیمت مصوب برخوردار شوند.


منبع: سایت خرید و فروش سیم‌ کارت رندباز 







همه چیز درباره‌ی Galaxy Z Flip 3


مدل گلکسی زد فلیپ از همان ابتدای ورود به بازار موبایل جهانی، مورد استقبال کاربران قرار گرفت و با قیمت نسبتا بالایی (1380 دلار) به فروش رفت. به همین دلیل، علاقمندان سری گوشی‌های گلکسی امیدوارند که سامسونگ این بار تدابیری را برای کاهش قیمت دستگاه در نظر گرفته باشد و کاربران با صرف هزینه کمتری موفق به تهیه گلکسی زد فلیپ 3 شوند.

پس از انتشار گلکسی زد فلیپ به عنوان اولین گوشی تاشوی شرکت سامسونگ، انتظار می‌رود مدل بعدی نیز با طراحی تاشو در دسترس کاربران قرار گیرد.


بر اساس اخباری که از مدل جدید برند سامسونگ به بیرون درز کرده‌ است، گلکسی زد فلیپ 3 هنگامی که به حالت بسته قرار دارد، طولی به اندازه 3 اینچ (حدود 7.6 سانتی‌متر) و در مدل باز شده آن 6.7 اینچ ( حدودا 17 سانتی‌متر) طول دارد. باتری گلکسی زد فلیپ 3 نیز بیشتر از باتری 3300 میلی آمپر ساعتی مدل قبلی گزارش شده‌است. همچنین با امکانات صفحه نمایش و طراحی خاص لولای بین دو صفحه، طول عمر بیشتری برای این دستگاه در نظر گرفته می‌شود.


 به نقل از پایگاه خبری رندباز؛ سامسونگ با معرفی گلکسی زد فلیپ3 دومین نسخه سری فیلیپ و همچنین دومین گوشی تاشوی شرکت خود را روانه بازار می‌کند. در حال حاضر جزئیات زیادی از این گوشی موبایل در دسترس نمی‌باشد، اما زمان عرضه آن با توجه به زمان انتشار مدل قبلی قابل پیش‌بینی است. از آنجایی که گلکسی زد فلیپ هم‌زمان با گلکسی S20 در فوریه 2020 روانه بازار شد، می‌توان تاریخ انتشار گلکسی زد فلیپ 3 را تقریبا با ورود گلکسی S21 همزمان دانست. در حالی که این تاریخ در اواسط ژانویه 2021 پیش‌بینی می‌شود، شایعاتی مبنی بر انتشار آن در اواخر سال جاری نیز وجود دارد. به هر صورت نمی‌توان زمان دقیقی را برای در دسترس قرار گرفتن گلکسی زد فلیپ 3 تعیین کرد و در حال حاضر تنها می‌توان درباره سایر جوانب این گوشی موبایل، مانند قیمت و دلیل نام‌گذاری آن، بحث نمود.


اما دلیل نام‌گذاری این مدل چیست؟ طبیعتا پس از گلکسی زد فلیپ، انتظار می‌رفت که نسخه بعدی آن  با نام گلکسی زد فلیپ 2 منتشر گردد، اما سامسونگ با عنوان نمودن عدد 3،  تعجب همگان را برانگیخت. برای توجیه این امر می‌توان بر اساس مقاله منتشر شده در وب‌سایت دانمارکی Galaxy Club، دو احتمال در نظر گرفت، این وب‌سایت یکی از دلایل نام‌گذاری غیرطبیعی این مدل را فناوری 5G گلکسی زد فلیپ بیان می‌کند که درواقع معادل فلیپ 2 (Flip 2) می‌باشد. به همین خاطر مدل پس از آن با عدد 3 شماره‌گذاری می‌گردد. بر اساس اظهار نظرات وب‌سایت Galaxy Club، سامسونگ احتمالا قصد دارد شماره‌های سری گلکسی فلیپ را با شماره‌های سری گلکسی فولد مطابقت دهد، بدین معنا که شماره آخرین مدل سری فلیپ با آخرین مدل سری فولد (گلکسی زد فولد 3) همخوانی داشته باشد.



منبع: سایت خرید و فروش سیم‌ کارت رندباز 





افت قیمت موبایل ادامه خواهد داشت؟

به نقل از پایگاه خبری رندباز؛ بازار موبایل ایران شاهد افت 20 درصدی قیمت تلفن همراه بوده و این دستگاه‌ها با پائین‌ترین قیمت نسبت به 6 ماه گذشته به فروش رفته‌اند. با توجه به شرایط پیش آمده پیش بینی می‌شود که این افت قیمت ادامه داشته باشد و دلایل متعددی را می‌توان برای آن در نظر گرفت. در پی تخصیص ارز به واردات گوشی موبایل توسط بانک مرکزی، کاهش قیمت دستگاه‌ها دور از انتظار نبود. همچنین، در سه ماه آغازین سال میلادی با ورود مدل‌ها و برندهای جدید به کشور، بسیاری از مراکز فروش گوشی تلفن همراه در ایران، سعی در عرضه محصولات موجود در انبار را داشته و آن‌ها را به قیمت‌های پائین‌تری می‌فروشند. از طرفی دیگر با آمدن سال جدید میلادی شرکت‌های تولید کننده گوشی‌ هوشمند در سراسر جهان، برای عرضه مدل‌های جدید خود، قیمت مدل‌های سابق را کاهش می‌دهند؛ بنابراین می‌توان آثار کاهش قیمت جهانی موبایل بر بازار ایران را از دلایل دیگر افت قیمت گوشی‌های تلفن همراه در کشور عنوان نمود.

با وجود قیمت‌های پایین در بازار موبایل ایران، برخلاف پیش بینی‌های صورت گرفته فروش زیادی در دستگاه‌های موبایل حاصل نشده و بازار موبایل همچنان خالی از متقاضیان خرید گوشی‌ همراه می‌باشند. با پرس‌وجو از فعالان بازار موبایل می‌توان دلیل این امر را درنگ خریداران برای ارزان‌تر شدن قیمت‌ها و مقاومت فروشندگان موبایل در برابر فروش گوشی‌های ارزان‌قیمت بیان کرد. به نقل از یکی از این فعالان؛ گوشی‌های رده پایین کاهش 500 هزار تومانی، گوشی‌های میان‌رده یک و نیم الی 2 میلیون تومان و گوشی‌های گران‌قیمت‌ کاهش 10 الی 12 میلیون تومانی را تجربه کرده‌اند. ظاهراً تغییرات به‌وجود آمده پس از ماه‌ها گرانی و نوسانات قیمت، بازار موبایل ایران را با کاهش 20 درصدی قیمت تلفن‌های همراه غافلگیر کرده و احتمال می‌رود در صورت عدم مدیریت و سازماندهی لازم در رسیدگی به این تغییرات، بازار همچنان در رکود به سر ببرد.


سالانه هزاران دستگاه گوشی موبایل از کشورهای خارجی با برندهای متنوع به ایران وارد می‌شودند و تقاضا برای خرید آن‌ها نیز بسیار بالاست،  افراد نیز همواره بخشی از درآمد و بودجه‌ی خود را به تهیه این دستگاه‌ها اختصاص می‌دهند. گوشی‌های هوشمند که در طی 6 ماه اخیر با بالاترین قیمت ممکن به فروش رسیده‌اند، اکنون با افت قیمت چند درصدی روبه‌ رو شده و تغییراتی را در بازار موبایل ایران به‌ وجود آورده‌اند.

با توجه به اوضاع سیاسی ایران و ایالات متحده آمریکا پس از انتخابات ریاست جمهوری ، انتظار می‌رود کاهش فشار تحریم‌ها ورود و فعالیت رسمی بسیاری از برندهای گوشی‌ موبایل جهان را در پی داشته باشد و قیمت دلار نسبت به ریال کاهش بیشتری پیدا کند.

 

منبع: سایت خرید و فروش سیم کارت رندباز 





واگذاری سیم کارت به اتباع خارجی بر اساس مدت اقامتشان

به نقل از پایگاه خبری رندباز؛ سیستم قضایی استان همدان برای بستن راه کلاهبرداران، اعمال محدودیت‌های زمانی را برای سیم کارت‌های اتباع بیگانه عنوان نموده است؛ بدین معنا که مدت زمان کارایی سیم کارت‌ها مطابق با مدت زمان اقامت این افراد در ایران می‌باشد. عباس نجفی، معاون قضایی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان، افزود: "از آنجایی که این سیم کارت‌ها با نام و هویت اتباع بیگانه‌ ثبت شده‌اند، پس از وقوع جرم، پیگیری و شناسایی کلاهبرداران بسیار دشوار خواهد بود. بنابراین وضع قانون جدید مبنی بر اعمال محدودیت‌های زمانی سیم کارت‌های اتباع بیگانه ضروری بوده و باعث می‌شود این سیم کارت‌ها پس از اتمام اقامت اتباع خارجی در کشور به طور خودکار کارایی خود را از دست داده و برای هیچ‌کس قابل استفاده نباشند." وی ادامه داد: "به طور کلی برخی عوامل مانند ارزان بودن سیم کارت‌ها و راحتی در تهیه آن‌ها زمینه را برای ارتکاب جرایم و کلاهبرداری‌های متعدد فراهم می‌سازد. به همین علت، به شرکت‌های خدمات ارتباطی یا اپراتورهای تلفن همراه سیم‌کارت‌های اعتباری سراسر کشور تذکر داده می‌شود سخت‌گیری‌های بیشتری را در فروش سیم‌کارت ها به خرج داده و احراز هویت خریداران به طور کامل و دقیق انجام گردد."

 

نجفی با اشاره به دیگر جرایم به وقوع پیوسته توسط افراد سودجو، بر وضع قوانین جدید و سخت‌گیرانه توسط شرکت‌هایی که سیم‌کارت‌های اعتباری ارائه می‌دهند تاکید نمود و افزود: "برخی افراد با حقه‌ها و شیوه‌های کلاهبرداری مختلف و با در دسترس داشتن اطلاعات زیادی از افراد، خود را جای مراکزی جا می‌زنند که با قرعه‌کشی‌های مختلف، جوایز نفیسی را به مردم اهدا می‌کنند. بدین ترتیب، افراد بی‌گناه را به پای دستگاه‌های عابربانک کشانده و به صورت ماهرانه‌ اطلاعات حساب بانکی آن‌ها را به دست می‌آورند و از آن‌ها سرقت می‌کنند. سهل انگاری و بی‌توجهی بانک‌ها، که در سراسر جهان امین و امانت‌دار اموال شهروندان هستند، این فرصت را برای سارقان به وجود می‌آورند."

 

در پی ارتکاب جرایم و کلاهبرداری‌های متعدد به وسیله سیم کارت‌های بدون هویت، همواره راهکارهای ضروری و تدبیرانه‌ای در سراسر کشور توسط مقامات قضایی پیشنهاد و اجرا شده است. یکی از روش‌هایی که کلاهبرداران برای رسیدن به اهداف خود بهره می‌برند، سوء استفاده از سیم کارت‌های اتباع خارجی و بیگانه است که پس از بازگشت صاحبان آن‌ها به کشور خود، در دست این کلاهبرداران قرار می‌گیرد. این موضوع خصوصا در شهرهایی که معمولا مقصد گردشگران خارجی می‌باشند، به کرّات اتفاق می‌افتد.

 

امروزه سرقت و کلاهبرداری‌های بانکی سهم قابل توجهی را از پرونده‌های قضایی در سراسر ایران به خود اختصاص داده است. کاهش حجم بالای سرقت‌های بانکی، همکاری و همت مدیران بانک‌های مختلف را می‌طلبد تا سیستم امنیتی شدیدتر و پیشرفته‌تری اعمال شود. همچنین به کاربران سیم کارت‌های اعتباری در کشور توصیه می‌گردد تا به محض فاش شدن اطلاعات حساب بانکی، از جمله رمز اصلی و اینترنتی کارت‌ها، سریعاً اقدام به سوزاندن کارت خود نمایند.

 

 

منبع: سایت خرید و فروش سیم کارت رندباز

 


سیاست‌های جدید واتساپ، دلیل محبوبیت سیگنال شد

به نقل از پایگاه خبری رندباز؛ سیاست‌های  واتساپ درباره حریم خصوصی، دلیلی است برای دانلود میلیونی تلگرام و سایر اپلیکیشن‌های پیام رسان، از جمله سیگنال. براساس بیانیه‌ای از سوی واتساپ کاربران موظف‌اند تا  تا تاریخ 8 فوریه سال 2021 (20 بهمن 99)با قوانین و سیاست‌های جدید این برنامه موافقت نمایند، در غیر این صورت قادر به ادامه استفاده از اپلیکیشن واتساپ نمی‌باشند.موضوعی که نگرانی کاربران را برانگیخته است، این است که هفته گذشته واتساپ عملا فاش کردن اطلاعات شخصی کاربران به فیسبوک را اعلام نموده و به نوعی آن‌ها را مجبور به موافقت با این قوانین کرده است.

 

 واتساپ در سال 2014 به ارزش 12 میلیارد دلار به شرکت فیسبوک فروخته شد و به عنوان محبوب‌ترین اپلیکیشن پیام رسان در 180 کشور مورد استفاده قرار گرفت. دو سال بعد از آن، این اپلیکیشن سیاست جدیدی را پیش گرفت.

 

کاربران بسیاری در شبکه‌های اجتماعی مختلف از جمله توییتر به شدت به این بیانیه واتساپ مبنی بر در دسترس قرار دادن داده‌های شخصی کاربران برای فیسبوک، واکنش نشان داده و به فاش شدن اطلاعات شخصی خود نظیر حساب کاربری، داده‌ها و اطلاعات مالی، جزئیات گوشی، نام پروفایل و آدرس‌های IP اعتراض نموده‌اند و به نظرمی‌رسد حرف واتساپ مبنی بر منتشر نشدن محتوای چت‌ها تاثیری در کاهش خشم آن‌ها نداشته است.

ممکن است با خود بگویید که قصد فیسبوک از جمع آوری این اطلاعات از کاربران چیست و چه سودی از این داده‌ها نصیبش می‌شود؟

به گزارش از Privacy International، سازمانی که در زمینه حقوق دیجیتال فعالیت می‌کند، فیسبوک به احتمال زیاد به دنبال دسترسی به شماره‌های موبایل کاربران است تا بتواند از آن‌ در راستای اهداف تبلیغاتی خود بهره ببرد. نیام سوئینی، مدیر واحد سیاست‌گذاریِ  واتساپ، چند اهداف این برنامه جدید را بهبود نحوه‌ ارتباط کسب‌وکارها با مشتریان خود در معرفی می‌کند.

 

زمانی که اپلیکیشن تلگرام از دسترس کاربران ایرانی خارج شد، درصدی از کاربران تلگرام به سمت استفاده از واتساپ رفته و از آن برای مکالمه‌های روزانه و یا فرستادن پیام‌های فوری استفاده نمودند، با این حال بسیاری از کسب‌وکارها همچنان از کانال‌های تلگرامی برای فروش محصولات، تبلیغات و اطلاع‌رسانی بهره می‌برند و این اپلیکیشن هنوز محبوبیت خود را بین کاربران ایرانی حفظ کرده است. اپلیکیشن واتساپ با حدود دو میلیارد کاربر در سراسر جهان، اکنون سیاستی را پیش گرفته است که ظاهرا به مذاق بسیاری از کاربران خوش نیامده و محبوبیت این اپلیکیشن را نه تنها در ایران، بلکه در سراسر دنیا کاهش داده است. واتساپ در اعلامیه‌ای خبر از انتقال و تحویل داده‌های کاربران به فیسبوک داده و به نوعی حریم خصوصی کاربران را زیر پا گذاشته است.

 

 

در این روزها سخن از سایر اپلیکیشن پیام رسان به میان آورده می‌شود که از میان آن می‌توان به اپلیکیشن مورد تایید ایلان ماسک، مدیر شرکت تسلا و اسپیس ایکس، اشاره کرد. ایلان ماسک که به عنوان ثروتمندترین فرد جهان شناخته می‌شود، در پستی در توئیتر به سادگی و در طی یک جمله نوشت: "از سیگنال استفاده کنید". سیگنال یک اپلیکیشن پیام رسان است که امنیت بسیار بیشتری را نسبت به واتس آپ برای کاربران خود فراهم می‌نماید و هیچ‌گونه وابستگی به فیسبوک ندارد. سیستم رمزنگاری سرتاسری (End-to-End Encryption)، چت‌های خصوصی، گروهی، تماس صوتی و ویدئویی از قابلیت‌های هستند که سیگنال به کاربران خود ارائه می‌دهد. از همه مهم‌تر افراد مجبور به پرداخت هزینه برای استفاده از این اپلیکیشن نمی‌باشند و به طور رایگان در پلی استور و اپ استور در دسترس همگان قرار گرفته است.

راه‌اندازی و استفاده از سیگنال بسیار راحت بوده و کاربران می‌توانند از آن بر روی گوشی‌های هوشمند اندرویدی و iOS و همچنین سیستم عامل ویندوز و مک استفاده کنند.

 

 

 

 

 

 

منبع: سایت خرید و فروش سیم کارت رندباز