گوشیهای هوشمند تاشو نیز اخیرا بسیار ترند شده و مورد استقبال خوبی نیز از سوی کاربران قرار گرفته است، شیائومی در این حوزه نیز موفق عمل کرده و گوشی تاشوی میمیکس را معرفی کرده و ویژگیهای هیجان انگیزی هم برای این مدل گوشی در نظر گرفته است.
به نقل از پایگاه خبری رندباز؛ شیائومی اولین سعی خود را برای تولید گوشیهای تا شدنی به ثمر رسانده و از آن رونمایی کرده است. این نوع از گوشی که «می میکس فولد» نامگرفته با دوربین قوی و صفحهنمایش باکیفیت خود در بین مدلهای جدید برندهای سامسونگ و هواوی خودنمایی میکند.
در طی مراسمی که با عنوان Mega Launch توسط مدیرعامل برند شیائومی در تاریخ ۲۹ مارچ ۲۰۲۱ برگزار شد، انواع جدید محصولات شیائومی معرفی شدند. تمرکز این مراسم بر روی معرفی گوشیهای سری جدید می ۱۱ و روتر بود.
فردای آن مراسم یعنی در تاریخ ۳۰ مارچ، دومین بخش از مراسم روز قبل اجرا شد. در طی آن مراسم مدیرعامل شیائومی پس از اشاره به فعالیت ۱۰ ساله این شرکت، به برنامه ۱۰ سال آینده آن نیز اشاره کرد. اصلاح لوگوی این برند، یکی از برنامههایی بود که در لیست در دست اقدام این شرکت از آن یاد شد. در نگاه اول شاید کاربران خیلی متوجه تفاوت لوگوی جدید با قبل آن نشوند، اما به گفته طراح لوگو، شکل آن حالت زندهتری به خود گرفته است.
در ادامه این مراسم، ورود شیائومی به بازار گوشیهای تاشو رسماً اعلام و اولین مدل از این گوشی که همان می میکس فولد است، معرفی شد. این گوشی مثل سایر گوشیهای تا شدنی برندهای سامسونگ و هواوی روبهداخل تا شده و دارای صفحهنمایش با کیفیت بالا در بخش بیرونی و درونی گوشی است.
نوع OLED صفحهنمایش داخلی این گوشی بیشتر از همه قابلیتهای آن جلبتوجه میکند. ابعاد این صفحهنمایش ۸٫۰۱ اینچ است و با وضوح +1440p تصاویر را در معرض نمایش میگذارد. طبق گفته شیائومی، این گوشی از بزرگترین صفحهنمایش در بین گوشیهای تا شدنی برخوردار است. برحسب اظهارات، صفحهنمایش این گوشی با اندازه صفحهنمایش تبلتها مطابقت میکند. البته باید ببینیم هواوی در این باره چه نظری دارد!
شیائومی صفحهنمایش این گوشی را طوری طراحی کرده که کاربران میتوانند آن را به حالت دسکتاپ درآورده و با کمک پنجرههای کناری، اندازه صفحه را بهصورت دلخواه تغییر دهند. همچنین برای دسترسی سریع به حالت دسکتاپ میتوانند از قابلیت سوایپ سه انگشتی استفاده کنند.
این گوشی برای کسانی مناسب است که فیلم باز یا گیم باز هستند و کیفیت صفحهنمایش و وضوح رنگها برایشان اهمیت دارد. چراکه شیائومی در ساخت صفحهنمایش آن نهایت وسواس را به خرج داده و پشتیبانی از استانداردهای دالبی ویژن و +HDR10 باعث نمایش رنگها با دقت زیاد شده است.
روشنایی عادی صفحهنمایش می میکس فولد ۶۰۰ نیت و حداکثر روشنایی آن ۹۰۰ نیت است. ابعاد صفحهنمایش قسمت خارجی دستگاه نیز به ۶٫۵۲ اینچ رسیده و جزو نمایشگرهای AMOLED به شمار میرود. وضوح صفحهنمایش خارجی به ۲۵۲۰ در ۸۴۰ پیکسل است و نسبت تصویر تقریباً عریض ۲۷:۹ را شامل میشود.
پشتیبانی از +HDR10 و دالبی ویژن در صفحهنمایش خارجی نیز وجود دارد و با افزایش نرخ نوسازی نسبت به صفحهنمایش داخلی نرخ نمونهبرداری لمسی ۱۸۰ هرتز دست پیدا کرده است. روشنایی عادی آن نیز به ۶۵۰ نیت میرسد.
مقاومتی که می میکس فولد در تا شدن دارد، به حدی است که اگر آن را یک میلیون بار تا کنید باز هم اشکالی برای آن پیش نمیآید. طبق گفته کارشناسان شیائومی، لولای استفاده شده در قسمت تاشوی گوشی، به نسبت لولاهای به کار رفته در گوشیهای تاشدنی برندهای دیگر بسیار سبکتر است.
شاید پیش خودتان بگویید با تمرکز زیاد شیائومی بر روی قابلیت تاشو و صفحهنمایش، حتماً دوربین آن کیفیت چندانی ندارد. اما باید بگوییم که شیائومی به این موضوع هم فکر کرده و مبلغ ۱۴۰ میلیون یوآن که معادل ۲/۲۱ میلیون دلار میشود، بر روی دوربین می میکس فولد سرمایهگذاری کرده است. موضوع فقط به اینجا ختم نمیشود. مدت زمانی که برای تولید آن صرف شده، ۲ سال بوده است!
مهندسین شرکت شیائومی در تولید اختصاصی تراشهای برای این دستگاه این زمان را صرف کردهاند. از قابلیتهایی که در تراشه دوربین آن ایجاد شدهاند میتوان به فوکوس خودکار، نوردهی خودکار و تعادل سفیدی خودکار بهصورت کممصرف اشاره کرد.
اگر بگوییم عملکرد دوربین می میکس فولد مانند چشم انسان است اغراق نکردهایم. چرا که دوربین تله فوتوی این دستگاه دارای لنز مایعی است که از موتور کوچکی بهرهگیری میکند. شیائومی اولین برندی است که در گوشی موبایل خود از این تکنولوژی استفاده کرده است.
فیلمی که با مایعی شفاف در سیستم این دستگاه جایگذاری شده، با استفاده از موتور کوچک خود تغییر شکل داده و از این نظر عملکرد آن را میتوان به چشم انسان تشبیه کرد. طبق گفته شیائومی، این مایع به کار رفته در لنز دوربین می میکس فولد، در دمای بین ۴۰- تا ۶۰+ درجه سانتیگراد میتواند بدون هیچ مشکلی کار کند.
برای ثبت عکس از سوژههای میکرو به وسیله لنز میمیکس فولد میتوان از سوژه با فاصله ۳ سانتیمتری عکس گرفت. در پشت لنز مایع شیائومی نیز یک حسگر هشت مگاپیکسلی تعبیه شده است. دوربین اصلی می میکس فولد در پشت یک لنز ۷ قسمتی واقع شده و با میدان دید ۱۲۳ درجهای و حسگر ۱۳ مگاپیکسلی خود فاقد لرزش اپتیکال است.
باتری ۵۰۲۰ میلی آمپرساعتی می میکس فولد به دو سلول ۲۴۶۰ میلیآمپر ساعتی تقسیم شده و با پشتیبانی از فناوری شارژ سیمی ۶۷ وات، باتری را در عرض ۳۷ دقیقه از ۰ درصد با ۱۰۰ درصد میرساند.
حافظه رم این دستگاه ۲۳۰۰ مگاهرتز و حافظه ذخیرهسازی آن UFS 3.1 است. کانفیگ پایه گوشی تا شدنی شیائومی ۱۲ گیگابایت حافظه رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه ذخیرهسازی دارد. همچنین کانفیگ دوم با ۱۲ گیگ حافظه رم با ۵۱۲ گیگابایت حافظه ذخیرهسازی ارائه میشود.
می میکس فولد همچنین دارای یک سیستم خنککننده پروانهای است و محفظه بخار و ژل حرارتی و چندلایه صفحه گرافیتی نیز دارد. همچنین تمرکز سیستم خنککننده تنها بر روی تراشه نیست، بلکه میتواند گرمای ناشی از فعالیت آنتنهای 5G را نیز پراکنده کند.
می میکس فولد دارای ۴ اسپیکر است که هارمن کاردن آن را تقویت کرده است. تا پیشازاین فقط تبلتها قابلیت ۴ اسپیکر را داشتهاند. صدای حاصل از این ۴ اسپیکر ۴۰ درصد بسیار قویتر از اسپیکرهای می ۱۰ پرو است.
جنس بدنه می میکس فولد دارای بافت سرامیکی و گوریلا گلس است. همچنین یک نوع مدل ویژه از می میکس فولد طراحی شده که پنل پشتی آن مشکی سرامیکی با حکاکی لیزری است. فریم میانی و دکمههای کنترل شدت صدا در این مدل به رنگ طلایی هستند.
تاریخ عرضه این دو مدل می میکس فولد شیائومی ۱۶ آوریل ۲۰۲۱ است. قیمت آن نیز ۱۰ هزار یوآن یا معادل ۱۵۲۰ دلار تعیین شده است. کانفیگ دوم آن نیز با قیمت ۱۱ هزار یوان و ۱۶۷۳ دلار به فروش میرسد. همچنین قیمت قویترین مدل آن با ۱۶ گیگابایت حافظه رم و ۵۱۲ گیگابایت حافظه ذخیرهسازی ۱۳ هزار یوآن و معادل ۱۹۷۸ دلار است.
منبع: سایت خرید و فروش سیم کارت رندباز
رندباز در facenama: